A person with an abnormaly large penis
This dude is a Jaka.
by BigPenisDenis January 12, 2018
Get the Jaka mug.
Jaka je edinstvena in čudovita oseba. Ko ga boste spoznali ga ne boste želeli nikdar izgubiti. Če je le mogoče ga obdržite nikoli vam nebo žal da ste ga spoznali, ker boste ob sebi imeli zvestega prijatelja ki se bo ko bo seveda to potrebno postvavil za vas. Njegova največja značilnost je da ima veliko srce. Nikoli se ne brani novih oseb v življenju a le nekaj je tistih oseb, ki jih tam želi za vedno. Jaka je humoristična oseba in ima dobre šale a na samem sebi ga veliko stvari moti. Nemara svoje postave zaprav je čudovita. Dobro pa se obnese tudi z dekleti saj jih razume in je zvest. Najrajši deli tople in dolge objeme. Vedjo ko bo potrebno bo tukaj za vas, samo nepustite ga oditi ko se boste enkrat skregali z osebo Jaka vas nebo želel nazaj. Na puncah gleda predvsem na karakter in mu ni mar kako punca izgleda. Punce rad zelo razvaja in jim daje ljubke vzdevke, a ne pusti da bi jih tako klical še kdo drug. Ko bo videl punco bo vedel ali je primerna za njegovo družbo. Jaka je oseba ki ima prijatelje v vseh skupinah a se ne rad druži z mlajšimi fanti. Puncam zelo hitro priraste k srcu. Veliko fantov je ljubosumnih nanj, saj si želijo da bi to bili oni. Ko vas bo jaka ljubil vas nebo želel izpustiti.
1.Staša:omg ali je to Jaka?
Mia:Ja to je on! Všeč mi je ampak jaz nimam šans.
by Kurica123 May 29, 2019
Get the Jaka mug.
Jaka is name of sexy people who don't give a fuck. He is very smart. He is good at sports.
Person1: Look at this guy he is very hot.
Person2 : Yes, he is really Hot. This guy is Jaka.
by Eblitz December 7, 2019
Get the Jaka mug.
Jaka is the most amazing person you can meet. He will bake you eggs and will play Minecraft with you. What an epic dude!
My friend is just like Jaka
by TotallyNotJaka June 30, 2021
Get the Jaka mug.
A derogatory term for a fat person of Yugoslavian descent
That guy there is such a Jaka
by Marjeta March 3, 2009
Get the Jaka mug.
The word is a acronym to the word "the strongest", meaning this word is used for naming something that is the strongest in a certain category.
That man won the strongman competition. He is the Jaka of all the men.
by CarryMePlease April 29, 2020
Get the Jaka mug.
Other term for a really annoying person sitting next to you who has two really small penises
Maks: Hey Jaka
Jaka: Look at this MEME
by GollyAwesome January 22, 2019
Get the Jaka mug.